|
|
|
|||||||
| جدیدترین موضوعات انجمن | |
|
|
|
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| فروشگاه آنلاین | کتاب تخصصی سونی اریکسون |
|
|
![]() |
|
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 |
|
پشتیبان انجمن
|
باسلام
دوستان و اساتید گرامی من نتونستم فایلهای فلش گوشی s302رو پیدا کنم اگر توی بخش ساپورت هست راهنمایی بفرمایید طریقه چیدن فایل رو هم اگر بفرمایید خیلی خیلی ممنون میشم.... |
|
| کاربر روبرو از پست مفید 1723 سپاس کرده است . |
3 آخرین موضوعات ارسال شده 1723
|
|||||
| موضوعات | انجمن | آخرین ارسال کننده | پاسخ ها | نمایش ها | آخرین ارسال |
|
|
گفتگوی آزاد بین اعضای سایت | MEHDI-GSM | 7 | 146 | ۳۱/۰۱/۱۳۸۹ ۰۹:۱۶ قبل از ظهر |
|
|
PC | 1723 | 2 | 131 | ۲۸/۰۱/۱۳۸۹ ۰۲:۴۴ بعد از ظهر |
|
|
آيفون | MEHDI-GSM | 2 | 87 | ۲۳/۰۱/۱۳۸۹ ۰۵:۴۹ قبل از ظهر |
|
|
#2 |
|
پشتیبان انجمن
|
سلام .
دانلود کنید: [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] .
| 6 کاربر از پست مفید AR_Lamakanian سپاس کرده اند . |
|
|
#3 | |
|
پشتیبان انجمن
|
نقل قول:
دوست عزیز دستتون درد نکنه از راهنماییتون ولینکتون میشه بفرمایید که این فایلها مربوط به منو فارسی هم میشه؟ |
|
|
| 2 کاربر از پست مفید 1723 سپاس کرده اند . |
|
|
#4 |
|
پشتیبان انجمن
|
سلام مجدد .
نه عزیزم. این فایلها فارسی نداره . فایل fs که S_ASIA_LEVAN دارد دارای زبان فارسی است. میتونید از قسمت SUPPORT باکس SETOOL دانلود کنید. برای راحتتر بودن از این مسیر ها دانلود کنید: وارد قسمت ساپوت شده : Sony ercsson phones/S302/aid_0001/ و فایلهای زیر را دانلود کنید: R1DB001_1208_7118_AN_GENERIC_RED_95DE_01.software R1DB001_FS_1208_7198_AN_S_ASIA_LEVAN_RED_95DE_01.s oftware .
| 6 کاربر از پست مفید AR_Lamakanian سپاس کرده اند . |
|
|
#5 | |
|
پشتیبان انجمن
|
نقل قول:
با تشکر طریقه چیدن فایلها با تیکهای تب ستینق رو هم میفرمایید؟ |
|
|
|
|
#6 |
|
پشتیبان انجمن
|
مدیر عزیز من فایلهای رو که میگید دانلود کردم و خیلی سعی کردم وبارها امتحان کردم ولی نتونستم گوشی فوق رو فارسی بکنم میشه راهنمایی بفرمایید .......
|
|
|
|
#7 | |
|
اشخاص مهم سایت
|
نقل قول:
اول اینکه برای فارسی کردن باید 3 فایل فلش کنید بعدش مشکلتون کجا هستش تو کانکت کردن ؟ ![]() یا فلش شدن ؟ ![]() چیدن فایل هم به صورت زیر R1BB002_1208_7118_AN_GENERIC_RED_95DF_01(2).softwa re R1BB002_FS_1208_7155_AN_C_ASIA_RED_95DF_01.softwar e R3A_S302_CDF_1213_0598__FS__Generic_S_Asia_Levan.s oftware
|
| 3 کاربر از پست مفید matin_vasei سپاس کرده اند . |
|
|
#8 | |
|
پشتیبان انجمن
|
نقل قول:
مدیر عزیز این فایله آخری( r3a_s302_cdf_1213_0598__fs__generic_s_asia_levan.s oftware ) رو نمیتونم پیدا بکنم وطریقه چیدن هم که گفتید مونده تیکهای تب ستینق وکلا میشه فارسی کردنشو بیان بفرمایید خیلی ممنون از توجهتون.... |
|
|
|
|
#9 |
|
اشخاص مهم سایت
|
signed mod
complet unlock اینم فایل سوم [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...]
| 2 کاربر از پست مفید matin_vasei سپاس کرده اند . |
|
|
#10 | |
|
پشتیبان انجمن
|
نقل قول:
تشکر تشکر تشکر عالی بود دستتون درد نکنه ...باکابل یو اس بی بزنم یا با کابل خود باکس؟ اگه با کابل usb بزنم دگمه های 2و5 رو نگه دارم یا c,? ![]() ![]() تو این حالت مونده بوت نمیشه گوشی نو هم هستv0.915038/UNICARD SERIAL: 00041079 Loaded 51 flash descriptors SIGNED MODE (USING SERVER) CFG:100011000000000 PLEASE ATTACH TURNED OFF PHONE NOW PRESS "POWER ON" BUTTON SHORTLY... ویرایش توسط 1723 : ۲/۰۷/۱۳۸۸ در ساعت ۰۴:۳۱ بعد از ظهر |
|
|
|
|
#11 |
|
اشخاص مهم سایت
|
من خودم با کابل میزنم راحت تره
| کاربر روبرو از پست مفید matin_vasei سپاس کرده است . |
|
|
#12 |
|
پشتیبان انجمن
|
تو این حالت مونده بوت نمیشه گوشی نو هم هستv0.915038/UNI CARD SERIAL: 00041079 Loaded 51 flash descriptors SIGNED MODE (USING SERVER) CFG:100011000000000 PLEASE ATTACH TURNED OFF PHONE NOW PRESS "POWER ON" BUTTON SHORTLY... باآخرین ورژن و ورژنهای دیگه هم میزنم بازهم نمیشه؟ |
|
|
|
#13 |
|
اعضا
|
سلام دوست عزیز
شما باید از یه گوشی سالم دیگه رید بگیرید سپس بروی گوشیتون رایت کنید
|
|
#14 | |
|
پشتیبان انجمن
|
نقل قول:
متاسفانه گوشی دیگه ای فعلا در دسترسم نیست البته یکی هست که اونم نو هستش ولی خاموشه وتا ده هفت تا جریان میکشه همونجوری میمونه به فروشنده هم که توی بانه هست اسمش هم موبایل پیروزی توی پاساژ ابراهیمی گفتم ولی قبول نکرد الان هم یه دو ماهی هست که مونده رو دستم وبه خاطر نو بودنش دست بهش نزدم...اگه راه حله دیگه ای هست راهنمای بفرمایید..... |
|
|
|
|
#15 | ||
|
اشخاص مهم سایت
|
نقل قول:
با تشکر از مدیر عزیز این مورد رید گرفتن تو گوشیهای سونی کاربرد نداره یعنی با رید فلش گرفتن نمیشه کاری کرد حتی گاها باعث خاموشی گوشی میشه فقط در ان ای سی میشه استفاده کرد نقل قول:
شما به پیغام توجه نکردید موقعی که دکمه فلش رو زدید و کابل رو به گوشی نصب کردید دکمه پاور رو نگه دارید تا عملیات انجام بشه اس 302 کمی اذیت میکنه و بعدش به راحتی فلش میکنه شایان ذکر هستش که با کابل معمولی فلش کن
|
|
|
#16 |
|
كاربر عادي
نوشته: 12
شماره کاربر: 568
Status: Offline
سپاس ها: 20
سپاس شده 48 در 12 پست
![]() |
بدون اينكه توجهي به سوال بكنيد جواب نديد. گوشي s302 رابا usb فلش كنيد اگر كانكت نشد درايور s302 را اول نصب و فلش نمائيد.
|
|
| کاربر روبرو از پست مفید mobile kara سپاس کرده است . |
|
|
#17 | |
|
اشخاص مهم سایت
|
نقل قول:
![]() ادعائی ندارم ولی کمی به لاگ آخری توجه کن ![]() PLEASE ATTACH TURNED OFF PHONE NOW PRESS "POWER ON" BUTTON SHORTLY یه سئوال تا حالا چند تا از این دسته گوشیها فلش کردی ؟؟ اصلا تا حالا اس 302 رو با کابل فلش کردی ؟ ![]() فکر میکنم فقط یه چیزی شنیدی که درایور رو نصب کنید و ...... با کابل خیلی راحت تر از کابل یو اس بی فلش میشه و هیچ نیازی به نصب درایور نیست
|
|
|
#18 |
|
اشخاص مهم سایت
|
این لاگ مخصوص اون دسته از افرادی که با فلش گوشیهای سری او دی ام مشکل دارن
این لاگ با کابل معمولی فلش شده EROM "R7A021" AID: 0001 SOFTWARE AID: 0001 SIMLOCK STATE: "NOT_TAMPERED" LOADER AID: 0002 FLASH ID: "00EC/220C" LOADER VERSION: "R3A011" PHONE IMEI:35896702774814 MODEL (from GDFS): W302 FACTORY CXC: 1207-7713 R7A021 CURRENT CXC: 1207-2375_R1BB002 CURRENT CDA: 1222-7695_R1A CURRENT FS: 1207-2481_FS_S-ASIA-LEVAN_R1BB002 LANGUAGE: AH PLEASE ATTACH TURNED OFF PHONE NOW PRESS "POWER ON" BUTTON SHORTLY... EROM "R7A021" AID: 0001 SOFTWARE AID: 0001 SIMLOCK STATE: "NOT_TAMPERED" LOADER AID: 0002 FLASH ID: "00EC/220C" LOADER VERSION: "R3A011" PHONE IMEI:35896702774814 writing "H:\SE TOOL IPHONE\FLASH\W302\R1BB002_1207_2375_FENG_GENERIC_R ED_95DF_01.software" writing "H:\SE TOOL IPHONE\FLASH\W302\R1BB002_FS_1207_2481_FENG_c_ASIA _LEVAN_RED_95DF_01.software" FINALIZING... USERLOCK RESET TO "0000" TOTAL CALL TIME RESET Elapsed: 752 secs.
|
|
#19 |
|
اعضا
|
سلام
این پست بسته اعلام شد تا به حاشیه کشیده نشود اگر کسی نظری داره با پیام خصصوصی ارصال کنه
|
|
#20 | |
|
پشتیبان انجمن
|
نقل قول:
با تشکر از همه عزیزان به خصوص مدیر عزیز متین جی اس ام که خیلی خیلی راهنمایی کردن با کابل معمولی فلش انجام شد وگوشی فوق منو فارسی گردید با آسان جی اس ام همیشه در اوج باشید....... |
|
|
| 5 کاربر از پست مفید 1723 سپاس کرده اند . |
|
|
#21 |
|
كاربر عادي
نوشته: 1
شماره کاربر: 985
Status: Offline
سپاس ها: 0
سپاس شده 0 در 0 پست
![]() |
هيچكداميك از فايلهاي سوم صحيح نيست.........
|
|
![]() |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|